Nagyot kaszált a pénztárgépgyártó cég

Online pénztárgép egy debreceni üzletbe
Debrecen, 2014. január 7. Online pénztárgép egy debreceni üzletben 2014. január 7-én. A Nemzetgazdasági Minisztérium azt javasolja a pénztárgép-cserét figyelemmel kísérő munkabizottságnak, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal online adatkapcsolatra képes gépekre való átálláshoz biztosítandó állami támogatás igénybevételének határideje január 31. legyen. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Rekordévet zárt tavaly a Laurel cégcsoport: árbevételét az előző évi 3,4 milliárd forintról 4,8 milliárd forintra növelte az előzetes adatok szerint 2014-ben – közölte a pénztárgépek gyártásával, forgalmazásával és online átállításával foglalkozó társaság.
Vágólapra másolva!

A 22 éve működő csoport kiemelkedő teljesítménye jelentős részben a kasszák online átállításának tudható be. A közlemény idézi Bessenyei Istvánt, a társaság tulajdonos ügyvezetőjét, aki elmondta: a megszokotthoz képest három-négyszeres kapacitással dolgoztak, hogy vállalásaikat az elvárt minőségben és határidőre teljesítsék.

Közel ötmilliárdos árbevételt értek el Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Gyakorlatilag az eddig kihelyezett rendszereik mindegyikét online kasszává kellett átalakítani 2014-ben. Tájékoztatása szerint a vállalkozás mintegy 16 ezer kasszát kezel, amelyből 4,5 ezren az általa fejlesztett Laura kasszarendszer fut.

Ez a szektorban egyedülálló stabilitást ad a cégnek, de egyszerre jelentett rengeteg munkát is, mivel minden ügyfelüket szorította a törvényi határidő. Az igények szinte egyidejű kiszolgálásához időszakosan bővítették a cég létszámát is, a társaság átlaglétszáma 109 fő volt tavaly, tudatta a társaság.