790 milliós megrendelést nyert a volt miniszter

lemondott Fellegi, FELLEGI Tamás magyar nemzeti fejlesztési miniszter beszél az Energiaügyi Tanács ülését követő sajtótájékoztatón Luxembourgban
Vágólapra másolva!
Fellegi Tamásnak, a második Orbán-kormány fejlesztési miniszterének cége végzi a világkiállításon a magyar fél kommunikációját 790 millió forintért.
Vágólapra másolva!

Eredményt hirdetett az Emberi Erőforrások Minisztériuma a milánói világkiállításon való magyar megjelenés kommunikációs feladataira kiírt közbeszerzésen. A feladatokért ketten indultak, a nyertes Euroatlantic Solutions mellett a BO Event Kft. is. Az egykori fejlesztési miniszter kommunikációs vállalkozása nettó 790 millió forintért végez többek között utazásszervezést, cateringet, készít reklámanyagokat és szervez sajtótájékoztatókat.

Fellegi Tamás cége készítette a milánói világkiállításra a magyar honlapot is Forrás: MTI/EPA/Christophe Karaba

A nyertes ajánlathoz két mintafeladatot kellett kidolgozni. Az egyik a nyitórendezvények lebonyolítására vonatkozott, a másik egy '56-os megemlékezési napra és a záróeseményre. A Euroatlantic Solutions több alvállalkozóval is együtt fog dolgozni, ők maguk csak a feladatok 26 százalékát fogják végezni. Fellegi cége már korábban is dolgozott a milánói világkiállításra. A magyar fél honlapját készítették 24 millióért.