Akár 20 milliárdot is elsikkaszthattak Karcagon

Kun-Mediátor utazási iroda
Kun-Mediátor utazási iroda
Vágólapra másolva!
Egyelőre bizonytalan, hogy 3-4 milliárd forint vagy ennél nagyságrenddel nagyobb, esetleg 20 milliárd forint a kár, mondta Dobrossy István ügyvéd a Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft. mintegy kétszáz megjelent károsultjának tartott, jogi tanácsadással egybekötött karcagi tájékoztatón.
Vágólapra másolva!

Név szerinti feljelentést tettek a cég vezetőivel szemben, a nyomozást a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja, mondta az ügyvéd, aki felhívta a jelenlevők figyelmét, hogy csak olyan összegről tegyenek feljelentést, amelynek a forrását igazolni tudják.

A karcagi városháza nagytermét megtöltő mintegy kétszáz károsult láthatóan zaklatott lelkiállapotban, ám fegyelmezetten hallgatta az ügyvéd tájékoztatóját, és tett fel kérdéseket.

Az utazási iroda kívülről Forrás: Origo

Nem tudnak pontos összeget

A tájékoztató alapján a károsultak folyamatosan jelentkeznek, ezért nehéz megbecsülni azt, hogy mekkora összegről lehet szó.

Valaki az anyósát, más a pénzét nem találja

Mint arról az Origo beszámolt, több milliárd forintot sikkaszthatott a karcagi D. Sándorné, akit lányaival és unokáival együtt egy egész város keres. A Kun-Mediátornak több száz ember utalhatta el megtakarítását, hogy a pénzügyi tevékenységet is végző cég befektesse azt. A vállalkozás 30 százalékos tulajdonosa és egyben D. Sándorné veje az egész ügyről semmit nem tud.