Ön erstés? Figyeljen oda július közepén!

The Erste Bank logo is pictured on Graben Street in central Vienna :rel:d:bm:GF2E92S0YJB01 The Erste Bank logo is pictured on Graben Street in central Vienna February 28, 2013. Erste Group Bank said on Thursday it aimed to keep operating results flat in 2
The Erste Bank logo is pictured on Graben Street in central Vienna February 28, 2013. Erste Group Bank said on Thursday it aimed to keep operating results flat in 2013 by using cost cuts to compensate for modest loan demand in emerging Europe markets that are set to see only moderate economic growth. REUTERS/Herwig Prammer (AUSTRIA - Tags: BUSINESS LOGO)
Vágólapra másolva!
Több mint két napig nem lesz elérhető az Erste netbankja – közölte az ügyfeleknek küldött levélben a pénzintézet. Pénzt felvenni és bankkártyával fizetni természetesen lehet majd. 
Vágólapra másolva!

Tervezett karbantartás miatt július 17. péntek 19.00 óra és július 20. hétfő 8.00 óra között nem lesz elérhető az Erste internetes bankja és a TeleBank, valamint az SMS-szolgáltatások is csak korlátozottan lesznek elérhetők. Az ügyfeleknek kiküldött tájékoztató levélben a pénzintézet arra is figyelmeztetett, hogy az egyébként szombaton nyitva tartó néhány bankfiókjuk is zárva lesz július 18-án.

Az Erste Bank karbantartást végez majd Forrás: REUTERS/Herwig Prammer

Vásárolni lehet majd

A karbantartás alatt is elérhető lesz a bankkártya-letiltás az Erste TeleBankon keresztül, fizetni és vásárolni is lehet majd bankkártyával, és készpénzt is fel lehet majd venni az automatákból.

A bank azt javasolja az ügyfeleinek, hogy kényelmük érdekében pénzügyi tranzakcióikat időzítsék a korlátozás előtti vagy utáni napokra.