Vasárnap hajnalban ne akarjon mobillal útdíjat fizetni

autópálya KÖZLEKEDÉSI LÉTESÍTMÉNY M30-as autópálya útdíjbevezetés útdíjköteles videokontroll video-kontroll Miskolc, 2015. január 7.
Tájékoztató táblák az útdíjköteles M30-as autópálya és az ingyenes, Miskolcot elkerülő szakasz felhajtójánál Miskolc határ
Miskolc, 2015. január 7. Tájékoztató táblák az útdíjköteles M30-as autópálya és az ingyenes, Miskolcot elkerülő szakasz felhajtójánál Miskolc határában 2015. január 7-én. MTI Fotó: Vajda János
Vágólapra másolva!
Vasárnap hajnalban 3 órára leáll a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer. Karbantartás miatt 0 órától 3 óráig nem indítható mobilparkolás, és nem vásárolható e-matrica és Hu-Go viszonylati jegy sem mobilfizetéssel. 
Vágólapra másolva!

Vasárnap hajnalban a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer egyetlen szolgáltatása sem lesz elérhető informatikai karbantartási munkálatok miatt - közölte a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.

A június 28-i üzemszünet alatt 0 órától 3 óráig nem indítható mobilparkolás, és nem vásárolható e-matrica és Hu-Go viszonylati jegy sem mobilfizetéssel.


A Nemzeti Mobilfizetési Rendszert működtető Nemzeti Mobilfizetési Zrt. az MFB Csoporthoz tartozó Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. leányvállalata.

Vasárnap 3 órán át nem tud majd mobiltelefonon útdíjat és parkolást fizetni Forrás: MTI/Vajda János

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. 2014. július 1-től biztosítja a közterületi mobilparkolást, az elektronikus autópálya-matrica értékesítést, valamint a használatarányos útdíj-fizetést.