Cetelem-kölcsönök az UniCredit Bankban

Félünk a kölcsöntől, mint a tűztől, bank, hitel, illusztráció
Vágólapra másolva!
Stratégiai együttműködést kötött a Magyar Cetelem Bank és az UniCredit Bank. A jövőben az UniCredit Bank hálózatában is igényelhetőek a Cetelem személyi kölcsönök.
Vágólapra másolva!

Az együttműködés a Cetelem Saját Ritmus szabad felhasználású, Ingatlanfelújítási és Adósságrendező személyi kölcsöneire terjed ki: a megállapodás szerint az értékesítés az UniCredit bankfiókokban történik, míg a hitelbírálatot, a mögöttes banki rendszereket és a folyamat hátterét a Cetelem adja – közölte a két pénzintézet.

Fotó: Hartl Nagy Tamás

Balázs Péter, a Magyar Cetelem Bank kereskedelmi és marketing igazgatója az mondta: „az együttműködésben a fogyasztási hitelezésben piacvezető Cetelem közel 20 éves hitelezési tapasztalata egyesül az UniCredit Bank magas szintű, személyes ügyfélkezelésének 25 éves gyakorlatával, ezeket az előnyöket mostantól az UniCredit meglévő és potenciális ügyfelei is élvezhetik.”

29 fiókot bezárnak

Bezárja fiókjainak negyedét az UniCredit Bank - közölték júniusban. Idén 29 UniCredit-fiók olvad be más fiókokba Budapesten és vidéken. Ez 62 ember elbocsátását is jelenti, és 8 városból tűnik el a bank.