Már Ön is vehet gyémántot Andy Vajnától

Miss Universe Hungary 2015 Vajna Tímea és Andy vajna
Vágólapra másolva!
Ehhez a budapesti Dorottya utcába kell menni.
Vágólapra másolva!

Ismert hazai celebek, művészek és üzletemberek részvételével nyitották meg a budapesti Dorottya utcában a Caprice Dorottya Gyémántpalotát.

Az üzlet mögött az Andy Vajna filmproducer, filmipari kormánybiztos és kaszinótulajdonos, valamint a felesége, Vajna Tímea érdekeltségébe tartozó Dorottya Diamond Palace Kft. áll,

emlékeztet a Napi.hu. A kft. egyik tulajdonosa a Miss Universe Hungary szépségversenyt megrendező Beauty Enterprises Hungary Kft, ami Vajna Tímea és a férjéhez köthető AV Investments Kft. érdekeltsége. A gyémántcég másik tulajdonosa pedig egy szingapúri bejegyzésű társaság, a MaxXM International Pte. Ltd. birtokában lévő MaxM Hungary Kft.

Bizalom, barátság, lojalitás

Szakmai partnernek a Szentendrén működő Caprice International Hungary Kft.-t választották. A Caprice a sajtóközlemény szerint Közép-Európa egyik legnagyobb ékszerkollekcióját birtokolja. Alapítója Arik Herman, egy tradicionális izraeli ékszerész család harmadik generációs tagja, aki 25 éve foglalkozik gyémántokkal.

Herman a cége és Vajnáék vállalkozása közti üzleti kapcsolat alapját három szóban foglalta össze: bizalom, barátság, lojalitás.