Tállai András kap még egy állást

NB1-es labdarúgóvezetők, klubvezetők, Tállai András, Mezőkövesd Zsóry
Vágólapra másolva!
Tállai András, a nemzetgazdasági tárca miniszterhelyettese és parlamenti államtitkára az adóhatóság átalakításáért felelős kormánybiztos lesz. Megbízatása december 31-ig szól, az új állásért nem kap még egy fizetést. Tállai András lesz az új adóügyi államtitkár is, és ezzel automatikusan a NAV vezetője.
Vágólapra másolva!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szervezeti átalakításával összefüggő feladatok ellátásáért felelős kormánybiztossá nevezték ki Tállai Andrást, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti államtitkárát - derül ki a tárca október 13-ai közleményéből.

Tállai András jelenleg miniszterhelyettes és parlamenti államtitkár, Varga Mihály pedig szeptember végén jelentette be, hogy ő lesz majd az új adóügyi államtitkárság vezetője is, és egyben automatikusan a NAV elnöke.

Átalakítja a NAV-ot

A kormányhatározat szerint Tállai András megbízatása 2015. december 31-ig szól. A kormánybiztos feladatai közé tartozik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szervezeti átalakítása és az ahhoz szükséges jogszabály-módosítások előkészítése is.

Nem jár érte még egy fizetés

Munkáját a miniszterelnök Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter útján irányítja. A határozat alapján a kormánybiztos feladatköre ellátásáért díjazásban és juttatásban nem részesül - olvasható a közleményben.