A Szerencsejáték Zrt. letarolta a magyar piacot

online sportfogadás
A picture shows a tablet computer's screen with a page of an online betting website on November 18, 2013 in Paris. Over 1,3 million euros in bets were recorded for the FIFA 2014 World Cup first leg playoff between Ukraine and France on November 15, 2013, the French Regulatory authority for online games (Autorite de regulation des jeux en ligne -Arjel) announced on November 18. AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Vágólapra másolva!
A Szerencsejáték Zrt. egy felmérés szerint már a hazai online sportfogadási piac kétharmadát birtokolja. Ehhez persze az is kellett, hogy a NAV az elmúlt két évben 350 illegális fogadóoldal működését akadályozta meg.
Vágólapra másolva!

Legyűrte engedély nélkül működő, internetes sportfogadásokkal foglalkozó külföldi riválisait a Szerencsejáték Zrt., így emiatt a sportfogadásból származó haszon nagyobb része is itthon maradhat, írja a Magyar Idők.

A lap egy felmérésre hivatkozva azt írja, hogy az idén már az állami tulajdonban lévő játékszervezőnél zajlik a hazai virtuális fogadások és lottózások kétharmada. „Idehaza

Az utóbbi években azonban megszaporodtak a különféle internetes fogadóoldalak” – mondta a Magyar Időknek Koppány Gergely, a cég kereskedelmi és játékszervezési igazgatóhelyettese.

Több portált is blokkoltat az adóhivatal Forrás: AFP/Franck Fife

Közölte, hogy ezeket a honlapokat más országban bejegyzett cégek üzemeltetik, és

Magyarországon adót nem fizetnek,

tevékenységüket pedig tiltja a jogszabály.