Árverés lesz a Tescónál

Vágólapra másolva!
Több mint 100 targoncát ad el a Tesco magyarországi áruházlánca. Az értékesítésre az online árverési formát választották. Ez lehet az év legnépszerűbb internetes műszaki aukciója Magyarországon, hiszen a tapasztalatok szerint a targoncák mindig a legkeresettebb tételek közé tartoztak. 
Vágólapra másolva!

Nagy érdeklődésre számít a lebonyolítással megbízott Intergavel Aukciószervező azon az árverésen, amelyet

a Tesco által lecserélt targoncák értékesítésére hirdettek meg.

Több mint tízéves tapasztalatuk alapján a targoncák az online árverések legnépszerűbb tételei között szerepelnek. Vonzó lehet az érdeklődők számára, hogy az eladó egy megbízható, stabilan működő áruházlánc, hiszen így garantált, hogy rendszeresen karbantartott, napi használatból származó gépekhez jutnak a licitek nyertesei. Az eszközök között szerepelnek tolóoszlopos, komissiózó, valamint platformos targoncák. Mindegyik emelőszerkezet elektromos meghajtású.

Az online árverés előnye a szervező szerint, hogy minden érdeklődő egyforma eséllyel indul, nincs összebeszélés vagy mesterséges árfelhajtás. A kikiáltási árak széles skálán mozognak, a legolcsóbb tételekre 320 eurótól indul a licit, a legdrágább pedig 3540 eurónál kezdődik.