Olyan lesz a pizzarendelés, mint az Uber

puzza hut pizzahut
Vue d'un lieu de vente Pizza Hut, le 31 octobre 2005 ,ŕ Caen. Le groupe Pizza Hut, filiale française du groupe Yum! Brands, poursuit son programme offensif de franchise et a décidé d'offrir en franchise 19 restaurants que la chaîne possčde en propre sur le territoire français, a-t-il annoncé 23 Octobre 2005. AFP PHOTO MYCHELE DANIAU / AFP PHOTO / MYCHELE DANIAU
Vágólapra másolva!
A Pizza Hut uberizálni szeretné a pizzarendelést. A jövőben a vásárlók már a rendelés leadása előtt látni fogják, mikor készülne el a pizzájuk, és mikor kerülne a futárhoz. A futár mozgását pedig élőben, GPS-szel követhetik.
Vágólapra másolva!

A pizzarendelés jelenleg ugrás a bizonytalanságba, ráadásul korgó gyomorral. Az ember leadja a rendelést, aztán fogalma sincs, mikor érkezik a pizza (kis szerencsével majd valamikor a megadott időn belül). Pizza ide vagy oda, talán érdemes lenne enni egy fél zsömlét, amíg jön a futár – morogja az éhes has. De ki tudja, lehet, hogy már az ajtó előtt áll.

Az Ubertől kölcsönöztek ötleteket

A Pizza Hut úgy döntött, bevezeti a pizzarendelést a XXI. századba, az új fejlesztésekhez az Ubertől és más tech-startupoktól kölcsönöztek ötleteket.

A jövőben aki pizzát rendelne a cégtől,

már a rendelés feladása előtt látni fogja, az adott állapot szerint a pizzája pontosan mikor készülne el,

mikor indulna útjára, és várhatóan mikor érne házhoz.

A vásárlók

a pizzafutár mozgását GPS-szel követhetik

majd, így pontosan tudni fogják, merre jár a vacsorájuk.

A vevő élőben követheti, merre jár a vacsorája Forrás: AFP/Mychele Daniau

A pizzarendelés uberizációja

„Úgy gondolom, amire készülünk, az a vásárlói élmény uberizációja” – mondta a Pizza Hut digitális fejlesztésekért felelős vezetője, Baron Concors a Business Insidernek.

Szavazzon!

Önnek tetszik a Pizza Hut uberizációja?