Kiégett egy autó az M7-esen

Tárnok, 2016. június 11. Egy pótkocsiba rohant, kiégett személyautó az M7-es autópálya Budapest felé tartó oldalán, a tárnoki lehajtó előtt 2016. június 11-én. A balesetben négyen súlyos sérüléseket szenvedtek, mindannyian a személygépkocsiban utaztak. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Személyautó ütközött teherautóval, négyen megsérültek.
Vágólapra másolva!

Egy személyautó belerohant egy teherautó pótkocsijába az M7-es autópálya Budapest felé tartó oldalán, a tárnoki lehajtó előtt június 11-én, szombat délután. Négy ember megsérült, az utat teljesen lezárták - tájékoztatott a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Négyen megsérültek

Csámpai Attila elmondta, az ütközés következtében a személyautó kigyulladt, majd a tűz átterjedt a pótkocsira. A lángokat az érdi tűzoltók fékezték meg. A balesetben négyen megsérültek, mindannyian a személygépkocsiban utaztak. Valamennyien súlyos sérüléseket szenvedtek.

A balesetben négyen megsérültek Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A 7-es főút felé terelnek

Az Útinform szerint az autópálya forgalmát a 30. km-nél a Martonvásár lehajtónál kiterelik a 7-es főút felé. A baleset mögött feltorlódott forgalmat rövidesen elengedik, de Martonvásárnál továbbra is érvényben marad a lezárás.

Délután fél ötkor az Útinform azt közölte, hogy megindult a forgalom.