Januártól jön a legolcsóbb internetcsomag

Az internetről rendeltek menyasszonyi ruhát és nagyon megbánták – Fotók! internet vásárlás vásárol trend
Vágólapra másolva!
Minden szolgáltató kínálatában elérhető lesz januártól a legolcsóbb internetcsomag, vagyis a Digitális Jólét Alapcsomag – írta Deutsch Tamás internetfejlesztésért felelős miniszterelnöki biztos irodájára hivatkozva a Világgazdaság. A csomaggal 15 százalékot lehet spórolni a díjon a hírek szerint.
Vágólapra másolva!

Minden magyarországi szolgáltató kínálatában elérhető lesz 2017. január 1-jétől a Digitális Jólét Alapcsomag – írta a Világgazdaság a Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos által vezetett Digitális Jólét Program titkárságának tájékoztatására hivatkozva.

Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos vezeti a Digitális Jólét Programot Forrás: MTI/Bruzák Noémi

A lap közölte,

az új alapcsomag a tervek szerint mind a mobilinternet-, mind a vezetékesinternet-előfizetés esetén legalább 15 százalékkal olcsóbb lesz

az egyes szolgáltatók kínálatában már szereplő, legkedvezőbb internet-hozzáférési díjaknál.

Csak új felhasználóknak szól

Az alapcsomagot az a természetes személy veheti igénybe, akinek a megelőző egy évben nem volt mobilinternet-előfizetése, illetve vezetékesinternet-előfizetés esetén az adott lakcímen legalább egy éve nem volt internet-előfizetése.

Ezzel azt kívánja elérni a kormány, hogy azok vehessék igénybe az alapcsomagot, akik eddig még nem rendelkeztek internet-előfizetéssel,

viszont a Digitális Jólét Alapcsomaggal be tudnak lépni az internethasználók világába.