Kikapcsolási moratóriumot hirdetett a Főgáz

fűtés, hőfokszabályzó, hőmennyiségmérő,  radiátor, távfűtés
Schwáb Richárdné közös képviselő beállítja a kívánt hőfokot lakásának egyik radiátorán a hőszabályozóval a Főtáv ÖKOPlusz program keretében korszerűsített egyik épületben Budapesten, az I. kerület Attila u. 25. szám alatt. A radiátor baloldalán a távolból is leolvasható hőmennyiségmérő.
Vágólapra másolva!
Kikapcsolási moratóriumot hirdetett a Főgáz december 17. és január 9-e között. A gázszolgáltató türelmi időszaka nemcsak a védett fogyasztókat érinti, hanem azokat a lakossági ügyfeleket is, akiknek 60 napon túli számlatartozása van.
Vágólapra másolva!

A nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő Főgáz és az év végén beolvadó ENKSZ Észak-dél Regionális Földgázszolgáltató önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal annak érdekében, hogy ebben az időszakban a fogyasztók ne maradjanak szolgáltatás nélkül, és az ünnepek minden háztartásban a békés családi együttlétről szóljanak.

Forrás: MTI/Kovács Attila

2016. október 1-je óta a Főgáz társaságai a teljes hazai lakosság földgázszolgáltatását biztosítják.

A Főgáz a rászorulókat szeretné segíteni, hogy a karácsony és az újév körüli ünnepi időszakot minden család a gondokról megfeledkezve, nyugalomban, megfelelő körülmények között tölthesse.

A kikapcsolási moratórium a társaságok lakossági fogyasztóira érvényes, de nem vonatkozik azokra, akik már ki vannak kapcsolva.