Minden egy helyen: wellness-, konferencia- és élményközpontot adtak át Bükfürdőn

Vágólapra másolva!
Bükfürdőn megnyílt Magyarország egyik legteljeskörűbb szolgáltatáscsomagot nyújtó wellness-, konferencia- és élményközpontja. A Caramell Premium Resortot követendő turisztikai mintának nevezte a szaktárca államtitkára a létesítmény szakmai megnyitóján.
Vágólapra másolva!

Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára arról beszélt, hogy a fejlesztésnek nem csak helyi, hanem regionális, országos és nemzetközi hatása is van. A beruházás példát ad az átgondolt turizmusfejlesztésre, a környezettudatosságra és a társadalmi felelősségvállalásra is - fogalmazott.

A Caramell Premium Resort európai uniós forrásokat felhasználva, állami segítséggel 3,5 milliárd forintos beruházás eredményeképpen született meg.

A Resort Magyarország első holisztikus szállodájának, a Hotel Caramellnek bővítése révén jött létre, és az idei év egyik legnagyobb turisztikai beruházásaként. A megújult szálloda

akár 100.000 vendégéjszakát is hozhat évente a nyugat-dunántúli régió turizmusa számára.

A szakmai megnyitón Glázer Tamás, a Caramell Premium Resort igazgatója arról is beszélt, hogy a nagy befogadóképességű konferenciaközpontnak köszönhetően a települést felkerül Magyarország hivatásturisztikai térképére.

A Caramell Premium Resortnak 142 szobája van. A beruházás 50 új munkahellyel és évente akár 100.000 vendégéjszakával is segítheti a térség gazdaságát.