Kikapcsolási moratóriumot hirdetett az E.ON

Transzformátor-állomás a pécsi Vadász utcában A Baranya Megyei Bíróság kamatokkal együtt összesen 103 millió forint kártérítés megfizetésére kötelezte az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt.-t, áramszolgáltató, trafó
Vágólapra másolva!
Az elmúlt évek gyakorlatához híven az E.ON csoport felfüggeszti a tartós számlatartozások miatti kikapcsolásokat az ünnepi időszak alatt, 2016. december 16-tól 2017. január 6-ig.
Vágólapra másolva!

A tartós számlafizetési gonddal küzdő családoknál az E.ON - ahogy az elmúl években, úgy az idén is - szünetelteti a 60 napot meghaladó tartozás miatti kikapcsolásokat a 2016. december 16. és 2017. január 6. közötti ünnepi időszakban - közölte az áramszolgáltató.

Már december 16-án életbe lép az időszakos rendelet Forrás: MTI/Kálmándy Ferenc

Ezzel az évek óta önként vállalt kikapcsolási moratóriummal kíván a vállalatcsoport hozzájárulni ahhoz, hogy a karácsony és a szilveszter körüli ünnepi időszakban minden ügyfele számára biztosított legyen az energiaellátás.

A kikapcsolási eljárás felfüggesztése mindazon lakossági ügyfelek felé érvényes, akik az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel (egyetemes szolgáltató) állnak szerződéses viszonyban.

Legutóbb a Főgáz hirdetett kikapcsolási moratóriumot. Arról itt írtunk >>>>