Egymillió forinttal segítette az állatmenhelyet a Lidl

Az adomány átadása
Vágólapra másolva!
Sikeresen zárult a Lidl Magyarország „Telitálka" elnevezésű kezdeményezése, melynek eredményeképpen több mint 1 millió forint adomány gyűlt össze a Budaörsi Állatmenhely számára. A támogatás 3,5 tonna állateledel megvásárlását teszi lehetővé, melyből a menhely 140 lakójának másfél hónapos ételellátását tudják biztosítani.
Vágólapra másolva!

A diszkontlánc Telitálka elnevezésű játéka keretében a gazdiktól várt fotókat közösségi oldalán a vállalat a házi kedvencekről, melyekre azután szavazni lehetett. A fotókra leadott minden egyes szavazat 10 forintot jelentett a Budaörsi Állatmenhely számára. Három hét alatt összesen 1200 fotó érkezett, a leadott voksok alapján több mint 1 millió forint gyűlt össze. A támogatás 3,5 tonna állateledel megvásárlását teszi lehetővé, melyből a menhely 140 lakójának, 80 kutyának és 60 macskának másfél hónapos ételellátását tudják biztosítani.

Az adomány átadása Forrás: Origo

„Nehéz helyzetben van a menhely, sok az állat, aminek komoly költségei vannak. Jelenleg szükség lenne a kennelek és kifutók felújítására és természetesen nagyon fontos a jó minőségű állateledel folyamatos biztosítása is. Támogat bennünket az önkormányzat, de abból mindezt nem tudjuk fedezni, ezért minden segítséget nagy örömmel fogadunk" - mondta Császár Margit, az Állat és Természetvédők Budaörsi Egyesülete által működtetett Budaörsi Állatmenhely vezetője.