Már itthon is kaphatók az Áldomás élelmiszerek

áldomás termék
Vágólapra másolva!
Elindult a prémiumkategóriás Áldomás élelmiszerek hazai tesztértékesítése. Nyolc budapesti Príma-üzletben már kapható a 28-féle, Áldomás néven forgalomba hozott, kiváló minőségű magyar élelmiszer.
Vágólapra másolva!

A külpiaci tesztértékesítés után, az ünnepi forgatagban az Áldomás prémiumkategóriás magyar élelmiszerek belföldi tesztértékesítése is megkezdődött. A kiválasztott nyolc értékesítési ponton a vásárlók megkóstolhatják és megvásárolhatják a kiváló minőségű, GMO-mentes magyar termékeket.

Az egészségtudatos, prémiumminőség iránt fogékony fogyasztók az Áldomás-portfólió 28, kizárólag GMO-mentes, kíméletes eljárásokkal előállított, magas beltartalmi értékkel rendelkező élelmiszereit vásárolhatják és kóstolhatják meg, köztük biolenmagolajat, bio csicsóka ketchupot, biohomoktövist, csemegekukoricát, mangalicakolbászt, mangalicazsírt, illetve hidegen sajtolt dióolajat.

Az Áldomás egyik terméke, bio csicsóka ketchup Forrás: Origo

„A Magyar Nemzeti Kereskedőház az Áldomással lendületet ad a magas hozzáadott értékű élelmiszereket előállító magyar termelők kereskedelmi tevékenységének. A magyar élelmiszerek minőségi szempontból jelentős mértékben meghaladják az azonos kategóriájú külföldi importtermékeket, miközben számos esetben, árban is versenyképesek tudnak maradni” – mondta Oláh Zsanett, a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatója.

Már 28-féle Áldomás termék kapható Budapesten a Príma-üzletekben Forrás: Magyar Nemzeti Kereskedőház

„Hétről hétre egyre többen vásárolnak ezekből a termékekből. Arra számítunk, hogy a termékek kelendőek lesznek a hazai piacon is, hiszen a vásárlók minőségi termékek iránti igénye folyamatosan és jelentős mértékben nő” – mondta Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója.

Külföldön is hódíthat az Áldomás

Az Áldomás termékekre jelentős kereslet mutatkozik a legnagyobb nemzetközi gasztronómiai centrumokban, többek között az Egyesült Királyságban, Japánban és a skandináv államokban is. Így a londoni és a belföldi tesztértékesítésen túl a 2017-es évben várhatóan további piacokon is megjelenhetnek a prémiumkategóriás magyar élelmiszerek.