Három napra leáll az Erste Bank

ERSTE Bank a Teréz körúton 2016 augusztus 19. erste, bank, pénz, pénzintézet
ERSTE Bank a Teréz körúton 2016 augusztus 19.
Vágólapra másolva!
Három napra leáll az Erste Bank. Február 4-én és 5-én, szombaton és vasárnap a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein tervezett és ütemezett rendszerfejlesztést végeznek, február 6-án, hétfőn pedig bankszünnapot tartanak.
Vágólapra másolva!

Az érintett hétvégén, valamint a bankszünnap alatt, a telefonos ügyfélszolgálatok valamint az elektronikus banki szolgáltatások és alkalmazások, mint az Erste NetBank, Erste MobilBank valamint az Erste Sorszámhúzó alkalmazás és Erste MobilePay applikáció, illetve a Vállalati NetBank, Vállalati MobilBank és Electra működése szünetel, illetve valamennyi Erste bankfiók és megyei vállalati iroda zárva tart – írja az Erste Bank a honlapján.

Erste Bank három napos üzemszünetet hirdetett Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Erste azt írja, a pénzügyi megbízásokat az ügyfelek legkésőbb

február 3-án, 20 óráig indítsák el,

ezt követően csak február 7-én, 8 órától adható pénzügyi megbízás az Erste Bank részére. A fenti időszakra korábban beállított megbízások a bankszünnapot követő első munkanapon vagyis február 7-én, kedden teljesülnek.

A bankkártya-használatot és telefonos bankkártya-letiltást a fentiek nem érintik, az időszakban az alábbi szolgáltatások zavartalanul elérhetők:

  • fizetés és vásárlás bankkártyával
  • készpénzfelvétel ATM-en keresztül
  • bankkártya-letiltás Erste TeleBankon és ERSTEBUSINESS24-en keresztül

Aki tranzakciót szeretne kezdeményezni vagy mindenképpen személyesen szeretne ügyet intézni, azt időzítse egy munkanappal korábbra, február 3-ra – írja az Erste a honlapján lévő felhívásban.

A háromnapos leállás minden bizonnyal a Citibank ügyfeleinek átvétele miatt történik. A közleményben ugyanis kitérnek arra, hogy a Citibanktól átvett ügyfelek részére az Erste Befektetési Zrt. szolgáltatásai 2017. február 7-től lesznek elérhetőek.