Üzleti mesterképzést támogat az OTP és a Mol

Vágólapra másolva!
Másfél éves üzleti vezetőképző indul a Mol és az OTP által létrehozott SEED üzleti iskola szervezésében. A cél, hogy a SEED-nél szerzett tudással a hazai üzleti élet tehetségei kompetens vezetői készségekre tegyenek szert.
Vágólapra másolva!

Másfél éves MBA képzést indít a 2014-ben alapított School for Excecutive Education and Development (SEED) üzleti iskola, ebben két vállalati partnere, a MOL és az OTP támogatja. A képzés ötletét az a felismerés adta, hogy

egy ország illetve régió versenyképessége szempontjából meghatározó a helyi üzleti oktatás színvonala és a vezetői kultúra fejlődése.

A statisztikák szerint a kelet-közép-európai régió legtehetségesebb oktatói és diákjai a világ vezető, nyugat-európai vagy amerikai üzleti iskoláiban teljesítik ki pályájukat, ahonnan alig térnek vissza Magyarországra, ez pedig nagy veszteség a hazai tudás- és tehetségbázisnak. A SEED új, part-time MBA képzése ezt a hiányt kívánja betölteni.

– mondta Anthony Radev igazgató, a SEED projektirodájának szakmai vezetője, kulcselőadója.

Az oktatói gárdába többen a világ vezető üzleti iskolájának professzorai közül érkeznek. A hallgatók így például a University College Dublin, a European School of Management and Technology tanáraitól vagy a PwC, a McKinsey és a WizzAir vezető szakembereitől tanulhatnak.