Vidékfejlesztés: Ingyen segítség a pályázóknak

Vágólapra másolva!
Bővültek a Széchenyi Programiroda térítésmentes szolgáltatásai, a vidékfejlesztési forrásokra pályázók ingyenes tájékoztatást és fejlesztési tanácsadást kaphatnak - közölte a Miniszterelnökség.
Vágólapra másolva!

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) szakértői mostantól a Széchenyi Programiroda megyeszékhelyi irodáiban ingyenesen bemutatják a vidékfejlesztési pályázatokat, segítenek választani a fejlesztési lehetőségek közül. A Miniszterelnökség indoklása szerint a vidékfejlesztési források gyorsabb lehívása és a pályázás könnyítése érdekében vezették be a szolgáltatást.

A Miniszterelnökség alatt működő programiroda a legnagyobb állami fejlesztéspolitikai tanácsadó vállalat Magyarországon, 60 ügyfélszolgálati ponton, több mint 180 tanácsadóval áll a pályázók rendelkezésére.

„Az elmúlt időszakban megugrott a vidékfejlesztési kérdésekben hozzánk fordulók száma, ezért az MNVH érkezésével ügyfeleink jogos igénye teljesült. Így teljessé vált az a kör, amiben ingyenes pályázati tájékoztatást és fejlesztési tanácsadást tudunk nyújtani az embereknek" – mondta Schultz Gábor, a Széchenyi Programiroda ügyvezetője.