Újra működik az OTP webshopja

MÁV-START rendszerhiba
Vágólapra másolva!
Több olvasónk is jelezte, hogy ma az OTP online fizetési rendszere (pontosabban webshopja) technikai okok miatt nem üzemel, így más oldalakon sem lehet a bank fizetési rendszerét használni. Délután öt órakor a rendszer már működik. A bank válaszában azt írta, hogy a szolgáltatásban lassulás volt, amiért elnézést kérnek. 
Vágólapra másolva!

Több olvasónk is jelezte, hogy hiába próbált interneten vásárolni, az oldal azt írta ki, hogy OTP rendszerhiba miatt ideiglenesen nem működik a bankkártyás fizetés. Ezt írták a MÁV-Start, a Netpincér és az Akvárium szórakozóhely felületén is, de vélhetően minden OTP-vel kapcsolatban lévő cégnél ez volt a helyzet.

Forrás:Origo

A MÁV oldala például ezt írta: "Tájékoztatjuk, hogy az OTP Bankban fellépett rendszerhiba miatt a bankkártyás fizetés, és a bankkártyával vásárolt menetjegyek visszaváltása ideiglenesen nem lehetséges".

Úgy tudjuk, hogy a bank már dolgozik a hiba javításán, de azt kérték, írásban küldjük el kérdéseinket.

Frissítés, 16.53: :

Az OTP válaszában azt írta: "A webshop szolgáltatásban rövid ideig lassulás volt tapasztalható. Szakembereink nagy erőkkel dolgoztak azon, hogy ismét a megszokott módon működjön a szolgáltatás. A rendszer helyreállt, lassulás nem tapasztalható. Az okozott kellemetlenségért ügyfeleink elnézését kérjük."