Októberben Berlinben gyülekeznek a legjobb régiós startupok

arrow begin brown business cartoon casual chart colorful computer concept creativity diagram doodle drawing entrepreneur filter filtered graph hand holding idea illustration light lightbulb male man many men new pc pen person point retro rocket screen ske
45663140 - young man pointing at startup concept over a tablet computer ötlet
Vágólapra másolva!
A német kormány is támogatja Berlin városának erőfeszítéseit azért, hogy az mind vonzóbb szolgáltatásokat kínálhasson az innovatív vállalkozásoknak. Támogatói hálózatok, inkubátori lehetőségek, mentorálás és coworking terek várják most a magyar vállalkozásokat is. Kicsit többnek kell lenni mint ötletnek, jó, ha a startup már a befektetőkkel is tud miről tárgyalni.
Vágólapra másolva!

A Startup Campus Berlin Program keretében várják a német fővárosba a közép-kelet-európai innovatív vállalkozásokat októberben. A program szervezői olyan cégek jelentkezésére számítanak, melyek már rendelkeznek legalább működő prototípussal, a fejlődést megalapozó befektetésekkel, vagy regionális piaci jelenléttel. Azok akik pályáznak és utazhatnak, megismerhetik Berlin starupbarát arculatát.

Több témában lehet jelentkezni

A magyar és a régiós vállalkozások számára kínál bemutatkozási, kapcsolatépítési és fejlődési lehetőséget a berlini rendezvény. Azok, akik sikeresen pályáznak a részvételre,

a kockázati tőkebefektetés sajátosságaival éppúgy foglalkoznak majd, mint networkinggel és nemzetközi mentorok előtti bemutatkozással.

45663140 - young man pointing at startup concept over a tablet computer ötlet Forrás: 123rf

A részvételre való jelentkezést elsősorban azoknak az innovatív vállalkozásoknak ajánlják, melyek már túljutottak az ötleten, kezdeményezésük pedig tart ott, hogy ahhoz társakat vagy akár lehetséges forrásokat is találjanak. A szervezők felhívják a figyelmet: ha a program lehetőségei alapján kíván valaki belevágni, úgy vállalkozását Berlinben kell megalapítania.

A program 7 héten át tart, különböző témákban, mindegyik iparági területen a négy legerősebb stratup kap lehetőséget a bemutatkozásra. A részletekről tájékozódni és jelentkezni online lehet a program oldalán – tájékoztatta az Origot a szervező.

A cikk megjelenését az MVM Edison program támogatta!