Innovációs versenyt hirdet az SAP

hölgy, laptop
Working trouble. Shocked young woman is looking at laptop and touching her head with frustration. She is sitting at desk in office
Vágólapra másolva!
15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a világhírű Techstars accelerátorral közösen.
Vágólapra másolva!

Augusztus végén indul a nevezési folyamat, de később is be lehet majd csatlakozni. A résztvevőknek alkalmuk nyílik majd direkt ügyfélszerzésre, a feladatuk pedig a nagyvállalatok létező problémáinak megoldása lesz.

A 14 országban egyszerre induló innovációs versenyen a résztvevők megismerkedhetnek az SAP Cloud Platformmal, amely a világ egyik vezető adatfeldolgozó technológiája.

A verseny alatt ezt a technológiát bárki ingyen kipróbálhatja.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/YakobchukOlena/Yaroslav Astakhov

Az augusztus végi workshop résztvevői különböző vállalati problémafelvetéseket is megismerhetnek részletesen. A feltett problémákra október 16-áig kell majd megoldást javasolniuk.

Az első fordulóban öt vállalati probléma megoldására lehet majd javaslatot tenni.

Az induló csapatok a verseny honlapján először MVP-t (azaz az alapfunkciókat bemutató Minimum Viable Product-ot) készítenek. Ennek bemutatását egy legfeljebb 3 perces, Youtube-ra feltöltött videóval lehet megtenni. Majd ezt a neves nemzetközi szakértökből álló zsűri értékeli.

Az első forduló legjobbjai bejutnak a november 7-ére hirdetett régiós döntőbe.

Itt már nem csak a SAP és a Techstar vezetői képviselik magukat, hanem több fontos iparági szakember is jelen lesz.

A győztes automatikusan fél évre megkapja a SAP Cloud Platform használati jogát, sőt egy kiemelt hazai rendezvényen is bemutathatja megoldását.

A második fordulóban akár a saját cégben, projektben felmerülő üzleti probléma megoldására, ötlettel jelentkezhetnek majd a csapatok. A lényeg itt is az, hogy az ötletek megvalósításában kihasználják az SAP Cloud Platform nyújtotta képességeket.

A cikk megjelenését az MVM Edison Program támogatta!