Tíz munkahely, ahol igazán megéri dolgozni

apple iphone x
Vágólapra másolva!
A munkakeresés során nemcsak a fizetés, vagy a szociális ellátás lehet a mérvadó, hanem az alkalmazottaknak nyújtott kedvezmény is. Ezek a kedvezmények akár komoly megtakarítást is hozhatnak.
Vágólapra másolva!

Gap

Az 1969-ben alapított Gap ma már több mint 10 ezer alkalmazottal és 3.200 üzlettel rendelkezik a világon. Dolgozói számára pedig 50 százalékos kedvezményt ad raktári, sajátmárkás termékeiből – ezzel a kedvezménnyel pedig minden szezonra új ruhatárunk lehet.

Apple

Apple Iphone X Forrás: Origo

Az Apple dolgozói számára 25 százalékos azonnali kedvezményt nyújt. Ráadásul az alkalmazottak is dicsérik a munkahelyüket:

– nyilatkozta az egyik alkalmazott.

Whole Foods Market

A Whole Foods Marketet már két alkalommal (2009 és 2010) is az év munkahelyének választották. 86 ezer ember dolgozik a cég több mint 460 üzletében. A vállalat az egyik legszélesebb palettát kínálja a természetes és organikus élelmiszerek terén. Ráadásul alkalmazottai 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak bármiből, amit a cég árusít.

Best Buy

Három hónap munkaviszony után már nagy mennyiségű technikai berendezés boldog tulajdonosai lehetnek az alkalmazottak.

Best Buy alkalmazott Forrás: AFP/Sandy Huffaker

A Best Buy az egyik piacvezető a műszaki termékek kereskedelmében, emellett még ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat is kínál. A cég évente több mint másfél milliárd alkalommal nyújt szakértői segítséget vásárlóinak. Az amerikaiak 70 százaléka él a cég valamely üzletének közelében, de ezen felül vannak boltjai Mexikóban és Kanadában is.

Zappos

A nevadai székhelyű online cipő- és ruhaüzlet alkalmazottainak 40 százalékos kedvezményt biztosít. Emellett számos olyan extra kedvezményt is nyújt dolgozóinak, mint hogy teljes egészében fedezi az egészségbiztosításukat.


Listánk a következő oldalon folytatódik