A SPAR két üzletet nyitott újra

SPAR, Tatabánya
Vágólapra másolva!
Összesen közel 3 milliárd forintból modernizálta a tatabányai INTERSPAR áruházat és a bicskei szupermarketet a SPAR Magyarország. A 17 éve megnyitott, most kívül-belül megszépült, és bővülő szolgáltatásokkal újranyitó tatabányai hipermarketet holnaptól vehetik birtokukba a vásárlók. Ugyanezen a napon nyitja meg kapuit a megújult bicskei szupermarket is.
Vágólapra másolva!

Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője elmondta, hogy az életszínvonal emelkedésével új piaci verseny vette kezdetét a kiskereskedelemben. A vevők sokkal igényesebb fogyasztóvá váltak, ezért a SPAR stratégiája az, hogy új áruházak nyitása mellett a viszonylag régen megnyitott áruházait is folyamatosan modernizálja a legkorszerűbb technológiák integrálásával. Bennük sokkal letisztultabb belső dizájnt, elrendezést valósít meg, hogy a fizetőképes vásárlói réteget maga mellett tudhassa.

SPAR, Tatabánya Forrás: all rights reserved/Molnarzsolt

A rekordidő alatt megvalósult 2,5 milliárd forintos tatabányai fejlesztés során az épület főfrontja transzparens, modern homlokzati megjelenést kapott.

A beruházás során teljesen megújult a belső tér is, ahol mostantól jól átlátható, modern és esztétikus környezetben, több mint 5.000 négyzetméteren válogathatnak a vásárlók

Maczelka Márk hozzátette, hogy a SPAR az idei évben több mint 23 milliárd forintot fordít fejlesztésekre. Ebből új áruházak nyitása mellett a meglévők korszerűsítésére is lehetőség nyílik. Tatabánya és térsége jelentős vásárlóerővel rendelkezik, és a 2000-ben átadott INTERSPAR áruház vásárlóközönsége folyamatosan növekszik.

A Bicske belvárosában, a Kossuth téren található SPAR szupermarketre közel 390 millió forintot fordított a SPAR Magyarország.

SPAR, Tatabánya Forrás: all rights reserved/Molnarzsolt

A kisvárosias jelleg megőrzése mellett az üzlet modern külsőt kapott. A két hónapig tartó beruházás után a szintén november 30-án nyitó áruház megújult, tágasabb eladótérrel, új bútorzattal, új pénztárgépekkel várja a vásárlókat.

Az üzlet újdonsága a friss termékeket kínáló látványpékség és a grillpult. A modernizált áruházban üvegajtós hűtőbútorok és csökkentett fogyasztású LED-lámpák biztosítják az alacsony energiafelhasználást. A megszépült bicskei áruház 28 munkavállalónak kínál biztos megélhetést.