Hatodszor is a K&H az év bankja Magyarországon

Mozgóbankot hozott létre a K&H, amely az ország bármely részén bevethető. A konténerből kialakított, két munkaállomásos egység teljesen készpénzmentesen működik.  A projekt célja, hogy igény esetén könnyen telepíthessék olyan helyre is, ahol ilyen szolgál
Mozgóbankkal újít a K&H
Vágólapra másolva!
A The Financial Times gondozásában megjelenő The Banker nemzetközi pénzügyi magazin szakmai megmérettetésén a K&H idén ismét elhozta „Az Év Legjobb Bankja Magyarországon" elismerést. A K&H növekedésének és fejlődésének kulcsa, hogy folyamatosan alkalmazkodik a változó ügyféligényekhez.
Vágólapra másolva!

Hatodik alkalommal kapta meg a K&H „Az év bankja Magyarországon" díjat, aminek alapja a The Banker szakértői által készített, a pénzügyi eredményeket, a növekedést és a teljesítménymutatókat részletesen vizsgáló elemzés. Emellett azonban értékelik a pénzintézetek lokális, helyi gazdaságban betöltött szerepét, és az általuk alkalmazott innovatív és költséghatékony technológiai megoldásokat is.

Illusztráció Forrás: K&H

„Mi a K&H-nál könnyen, egyszerűen és gyorsan szeretnénk mintegy 1 millió ügyfelünk pénzügyeit intézni bármikor, bárhonnan. Az ország második legnagyobb fiókhálózatának köszönhetően, tanácsadóink ügyfeleinkhez közel mindenhol megtalálhatóak Magyarországon, szakértő és személyre szabott tanáccsal segítve őket, amikor nehéz, összetett és hosszú távú pénzügyi döntéseket hoznak. Nemcsak abban segítünk nekik, hogy projektjeiket és álmaikat megvalósítsák, hanem ugyanakkor megvédjük vagyonukat is egyedülálló bankbiztosítási modellünknek köszönhetően. Ezek a fő pillérek biztosítják, hogy ügyfeleink rendkívül elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, és szívesen ajánljanak minket másoknak is. Ez üzleti sikerünk alapja" – tájékoztatott David Moucheron, a K&H Csoport vezérigazgatója a londoni díjátadó gála után.

A világ több mint 100 országában jelenlévő The Banker angol nyelvű havilap a bankszektor egyik legrangosabb nemzetközi pénzügyi folyóirata, a pénzpiacok egyik legfontosabb hírforrása és elemzője.

„A díj komoly elismerése elkötelezettségünknek, törekvéseinknek és mintegy 4100 munkatársunk odaadó munkájának. Igazán hálásak vagyunk ügyfeleink bizalmáért, amit felénk tanúsítottak, és továbbra is elkötelezettek vagyunk azon törekvéseinkben, hogy mi legyünk a példa a bankbiztosítási modellben. A K&H növekedésének és fejlődésének kulcsa, hogy folyamatosan alkalmazkodik a változó ügyféligényekhez" – mondta el David Moucheron.

A The Banker által alapított „Az év bankja" díjjal minden évben a világ legkiemelkedőbb pénzügyi intézményeit tüntetik ki. A K&H 2008-ban, 2011-ben, 2013-ban, 2014-ben és 2016-ban is megkapta „Az év bankja Magyarországon" címet.