Magyarország első online kaszinójában nincs hiány az innovációból

Roulette, kaszinó, bevétel
Vágólapra másolva!
Magyarország első legális online kaszinója a vegas.hu rengeteg innovatív megoldást kínál a vendégeknek és emellett akár kis tétekkel is nagyobb nyereményeket lehet elérni. Az újonnan bemutatott Rulett Joker játék remek példa arra, hogy a szerencsejáték szerelmeseinek nem kell milliókat költeni, ha szeretnének sok pénzt bezsebelni.
Vágólapra másolva!

Üde színfoltja a hazai szerencsejátéknak a nemrégiben elindult vegas.hu, mely az ország első legálisan működő online kaszinója. A klasszikus játékok mellett olyan innovatív és egyedülálló játékokat is ki lehet próbálni mint a Rulett Joker, mely egy teljesen új szemszögből közelíti meg a klasszikusnak számító játékot.

Nem utolsó sorban, nem kell milliomosnak lenni ahhoz, hogy sikereket érjenek el a Rulett Jokerben,

sőt az összes pénzüket sem kell rákölteni, hiszen már kis tétekkel is szép nyereményeket lehet szerezni.

illusztráció Forrás: AFP

A játék egyszerű, de annál izgalmasabb. A jokerszám az adott nap dátuma, 13-án például a fekete 13-as. Ha az adott nap jokerszáma az adott játéknapon belül háromszor egymás után nyer, és a játékosnak mindhárom alkalommal van a számon legalább 100 Ft valódi pénzes straight-up (35:1) tétje, a játékos megnyeri a bónuszösszeget.

A rulett játék mellé tehát most egy teljesen új nyereményforma is társul,

így a játékosok már két fronton is izgulhatnak, sőt aki elég ügyes és Fortuna is mellette áll, az akár néhány száz forintos téttel is milliókat vihet haza.

Hazánkban nem ritkák a milliós nyeremények. Nemrégiben egy fiatal kiskunfélegyházi játékos egyetlen nap leforgása alatt szakított közel 7 millió forintot a Super Dice nevű játékon, egy másik szerencsés pedig több mint 14 millió forintot nyert a Mega Moolah egyik jackpotján.