Kylie Jenner egyetlen üzenete miatt, 1,6 milliárdot bukott a Snapchat

Kylie Jenner majdnem pucér
Vágólapra másolva!
Amint azt megírtuk, a Snapchat legújabb frissítése katasztrofálisan sikerült, a felhasználók egyenesen utálják, sőt még aláírásokat is elkezdtek gyűjteni annak érdekében, hogy a Snapchat állítsa vissza az alkalmazás eredeti dizájnját. A peticiót eddig több mint 1,2 millióan írták alá. Azonban lehetséges, hogy Kylie Jenner egyetlen üzenetével elintézte azt, amire százezrek sem voltak képesek.
Vágólapra másolva!

Kylie Jenner, a közösségi média koronázatlan királynője nem tagadja, hogy imádja a Snapchat alkalmazást és ezt legutóbbi Twitter bejegyzésében is megírta. A legbefolyásosabb influencer viszont annyira csalódott az alkalmazás frissítés utáni felületében, hogy közölte 24 millió Twitter követőjével: nem hajlandó többet megnyitni a Snapchatet.

Kylie a legbefolyásosabb internetfelhasználók közé tartozik, az Instagram nevű közösségi oldalon 104 millió követője van, a Twitteren 24 millión kíváncsiak rá és Snapchat-történeteit is milliók nézték. Ha egy ekkora sztár nyilvánosan nemet mond egy alkalmazásra vagy termékre, annak igen súlyos következményei lesznek, bár eddig nehezen lehetett ezeket a következményeket számszerűsíteni.

A bejegyzés után tőzsdén eladási hullám indult el, a Snapchat részvényei 6,1 százalékot estek és ennek köszönhetően a vállalat 1,6 milliárd dollárt veszített piaci értékéből.

Kylie Jenner volt az első igazi influencer. Forrás: Instagram/kyliejenner

Kylie véleménye olyan sok emberhez eljutott, hogy erre már a befektetőknek is reagálnia kellett és nem utolsósorban rengeteg olyan felhasználója volt a Snapchatnek, akik csak a sztár képei és történetei miatt regisztráltak a portálon. Valószínűleg így őket is elveszítik szép lassan. A nagy kérdés, hogy a Snapchat mit fog erre lépni.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on