Világhódító útjára indul az amerikai húsmentes hamburger

hamburger
Impossible Burger
Vágólapra másolva!
Az amerikai cég célja, hogy mindenhol elérhető legyen a megfizethető hamis hús, a nemzetközi terjeszkedés első állomásának pedig Ázsia kulináris központját, Hongkongot választották.
Vágólapra másolva!

„Ez nemcsak egy nagyszerű hely, ahol nagyszerű ételeket lehet fogyasztani, ez az a hely, ahol az ázsiai élelmiszer trendek elindulnak" – nyilatkozta David Lee, az Impossible Foods vezetője a CNBC műsorában. Majd hozzátette, hogy egyelőre kis lépéseket tesznek, és olyan híres séfekkel dolgoznak közösen az ízek megalkotásában, mint May Chow vagy Uwe Opocensky.

Impossible Burger, vagyis a Lehetetlen Burger Forrás:.impossiblefoods.com

A cég rendkívül sikeres az alternatív húsiparban, köszönhetően partneri kapcsolatának a White Castle gyorsétterem lánccal, ahol 1,99 dollárért (500 forint) meg lehet kapni a húsmentes „Impossible Slider" névre keresztelt menüt.

Lee kifejtette, hogy a vállalat megfizethető árú termékeit annak köszönheti, hogy a termelési módszerben jócskán csökkent a környezetre gyakorolt hatás.

– tette hozzá David Lee.

A húsmentes burger Forrás: Impossible Burger

A cégvezér elismerte, hogy a legnehezebb lépés a húsfogyasztókat rávenni a váltásra, de már korábban számos vásárlót sikerült meggyőzni az Impossible Foods termékeinek kipróbálásáról, köszönhetően az elismert és kitűnő ízlésvilággal rendelkező ismert közreműködőkkel.