Nem lesznek többé ToiToi-vécék a fesztiválokon

Solti András, a Toi-Toi cég alapítója. Toi-Toi Solti András cégvezető mobilvécé Solti András cégvezető mobilvécé Solti András, a Toi-Toi cég alapítója.
Solti András, a Toi-Toi cég alapítója.
Vágólapra másolva!
Közel három évtizeddel működésének megkezdése után, új néven folytatja működését Magyarország első mobil-illemhely szolgáltatója, a ToiToi.
Vágólapra másolva!

Mind a cég, mind a WC-fülkék új néven szolgálják ki használóikat, legyen szó akár építkezésről, akár fesztiválokról vagy más rendezvényről – derül ki a társaság internetes oldalán szereplő közleményből.

Megújuló szolgáltatások

A társaság oldalán szereplő közleményből kiderül, a cég elérkezettnek látta az időt arra, hogy szolgáltatásait megújítsa, még inkább megrendelői igényeire szabja. Ehhez a törekvéshez új arculat és új név dukál.

A mi esetünkben is ősi és megkerülhetetlen emberi szükségletek kulturált kielégítése a lényeg – írja a cég oldalán Solti András ügyvezető igazgató.

Solti András, a Toi-Toi cég alapítója: a ToiToi név helyett, yoo! néven működnek tovább Fotó: Origo

A cég jövőben továbbra is az igényeknek megfelelő szolgáltatásokat nyújtva,

a környezet megóvását, újrahasznosított termékek alkalmazását szem előtt tartva, szolgálja ki partnereit. A vállalat a mobil illemhelyek mellett, szaniter konténerek kihelyezését is vállalja.

Új márka, új cégnév

A cég új néven, yooWC Kft.-ként folytatja működését. Ennek megfelelően eszközeikről, mobil-vécéfülkéikről is lekerül az eddig megszokott felirat.

A használók a továbbiakban

yoo!


néven találkozhatnak majd a mobil-illemhelyekkel, fesztiválokon, koncerteken illetve építkezéseken.