Itt nyílik az Auchan új áruháza

Cora, auchan, Készül a fotó a dolgozókról az utolsó volt Cora, az Auchan Törökbálint áruház avatásán 2012. szeptember 28-án. Az Auchan csoport idén tavasszal vásárolta fel a magyarországi Cora áruházakat.
Vágólapra másolva!
Zalaegerszegen nyitja meg ősszel második magyarországi szupermarketjét az Auchan, amely 40 új munkahelyet hoz létre ezzel a zalai megyeszékhelyen -– közölte a társaság.
Vágólapra másolva!

Az Auchan Retail Magyarország közleménye szerint

a Magyarországon mintegy 7 ezer embert foglalkoztató vállalat új munkáltatónak számít a régióban.

Az újonnan megnyíló szupermarket a szekszárdi után a második lesz az Auchan ilyen formátumú üzletei sorában.

Illusztráció Forrás: MTI/Soós Lajos

Az áruházlánc jelenleg 19 hipermarketet, 18 töltőállomást, egy szupermarketet és egy superstore formátumú üzletet, valamint online áruházat működtet Magyarországon. A zalaegerszegi egység mellett idén több új üzletet is nyit, többek között Sopronban.

A vállalat az elmúlt 20 évben mintegy 200 milliárd forint értékű beruházást hajtott végre Magyarországon – derül ki a közleményből.

Korábbi közlés szerint az Auchan a 2017. március 31-én zárult üzleti évben 3,8 százalékos éves növekedéssel 350,4 milliárd forint bruttó forgalmat ért el. A vásárlások száma 3 százalékkal nőtt, mérleg szerinti eredménye elérte a 3,6 milliárd forintot.