Megfizethető nászútra megy Harry herceg és Meghan Markle

Károly születésnapján jelent meg először hivatalos eseményen Harry és Meghan Markle házaspárként
LONDON, ENGLAND - MAY 22: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex attend The Prince of Wales' 70th Birthday Patronage Celebration held at Buckingham Palace on May 22, 2018 in London, England. (Photo by Dominic Lipinski - Pool/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Festői szépségű helyre utazik Harry herceg és Meghan Markle nászútra, ha a sajtóértesülések igazak. A kanadai szálláson már 100 ezer forintért lehet szobát foglalni éjszakánként, ami ugyan magyar pénztárcával mérve nem olcsó, de korántsem annyira drága, mint amennyire egy királyi pár esetében várható.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, hogy az amerikai TMZ kiderítette, hol fogja nászútját tölteni Harry herceg és felesége, Meghan Markle. A lap értesülései szerint a királyi pár Kanadát választotta,

a mézes hetek helyszíne az albertai Fairmont Jasper Park Lodge lesz.

Az információt még nem erősítették meg, de ha ez valójában így van, akkor a herceg és hercegné ugyan festői szépségű helyre utazik, de korántsem egy luxusútra - írja a CNBC.

A helyszínen egy szoba éjszakánként 383 dollárba kerül,

ez átszámítva 106 ezer forintnak felel meg.

Várhatóan Harry és Meghan nem egy standard szobában fogja a nászutat tölteni, 10 kiemelt szállás is van, ahol saját személyzet biztosítja a kényelmet.

Ezek a „kabinok” 943 dollárba (255 ezer forintba) kerülnek éjszakánként.

A szállásról azt kell tudni, hogy Kanada egyik legszebb részén fekszik, a Jasper Nemzeti Park területén a Sziklás-hegység lábánál elterülő Beauvert-tó tökéletes helyszín a pihenésre.

A szállás 280 hektáron terül el, 440 szoba várja a vendégeket. A helyszínen többféle kikapcsolódási lehetőség van: túrázni, kenuzni, lovagolni, hegyi biciklizni és golfozni egyaránt lehet.

Egyetlen hátránya, hogy a legközelebbi reptérről is négyórás út vezet a helyszínre.

Érdekesség, hogy itt szállt meg 1939-ben VI. György brit király és felesége, Bowes-Lyon Erzsébet királyné is.

A kanadai helyszín szöges ellentéte lenne annak, ahová Harry bátyja, Vilmos herceg utazott Kate Middletonnal nászútra, ők a trópusi Seychelles-szigeteken pihenték ki az esküvő fáradalmait.