Két fontos áruházát is átalakította a Tesco

Tesco
BYDGOSZCZ, 17 July 2016 - After posting record losses in 2015 Tesco said it will remain operating in Eastern Europe. Tesco is building a 28,700 sq foot facility near Poznan to service over 140 stores. (Photo by Jaap Arriens/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A közelmúltban felújított kecskeméti és nyíregyházi áruház után két újabb üzletét alakította át a Tesco.
Vágólapra másolva!

Az áruházlánc budaörsi és csepeli üzleteinek megújítása során is a vásárlói igényeket vette figyelembe: mind a bútorzatok kicserélése, mind az egyes áruházkészletek áthelyezése során arra koncentrált, hogy vásárlói számára kényelmesebb és könnyebb legyen a bevásárlás - írja az Élelmiszer Online az áruházlánc közleménye alapján.

Új dizájn és átalakított vásárlói tér

Az átalakítás során az üzletek nemcsak új dizájnt kaptak, de a vásárlói teret is optimalizálták.

A felújítás során több részleg is új bútorzatot kapott, megújultak az önkiszolgáló kasszák, valamint ősszel mindkét áruház épületében új bérlők is költöznek.

Két áruházát is megújította a Tesco Forrás: NurPhoto/Jaap Arriens/NurPhoto/Jaap Arriens

Budaörsön a felújítás során az összes szárazáru egy helyre került. Áthelyezték a ruházati osztályt is, hogy a vásárlók nagyobb területen válogathassanak a ruhaneműk és otthoni kiegészítők között. A gördülékenyebb ügyintézés érdekében pedig a vevőszolgálati pultokat is átalakították. Mindezek mellett a vásárlói igényeknek megfelelően újabb márkákkal színesedik majd a bérlők listája: ősszel a Rossmann és a Reserved is megnyitja kapuit a budaörsi Tescóban.

Sok új bútor a csepeli egységben

A csepeli áruházban teljesen új frissáru-pultok, önkiszolgáló hűtőpultok, valamint új pékség és zöldségeszközök várják a vásárlókat. A budaörsi áruházhoz hasonlóan itt is

átalakult a ruházati részleg, a vevőszolgálati pult, valamint az önkiszolgáló kassza dizájnja is.

A budaörsi és a csepeli áruház is megújult (a kép a budaörsi áruházban készült, még felújítás előtt) Fotó: Bielik István - Origo

A csepeli üzlet új üvegvisszaváltó helyiséggel és bútorokkal bővült, teljes külső és belső festést kapott, valamint a vásárlói mosdók is teljes felújításon estek át. Ahogy Budaörsön, ősszel Csepelen is újabb üzletek nyitnak az áruházban: a JYSK, a dm és a Fressnapf mellett a KIK is beköltözik a Tescóba.

Mind a budaörsi, mind a csepeli áruházban befejeződtek a felújítási munkálatok, így azok nyitva vannak a vásárlóközönség előtt.