Új szponzora van a Manchester Unitednek

FOOTBALL - ENGLISH CHAMP - MANCHESTER UNITED v EVERTON 2018 ANGLETERRE CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIP ENGLAND ENGLISH EVERTON FOOT FOOTBALL league MANCHESTER PREMIER Soccer SPORT UNITED
A Manchester United utolsó élvonalbeli klubként indít női csapatot
Vágólapra másolva!
A továbbra is a világ legértékesebb futballmárkájának számító Manchester United új szponzori szerződést kötött, amelynek értelmében egy amerikai cég logóját nyomtatják majd a mezek ujjára.
Vágólapra másolva!

A Kohler lesz a Manchester United első úgynevezett "mezujj-szponzora": a Kohler logója mind a férfi, mind a női csapatok mezeinek ujján megjelenik majd. A Manchester United és a globális életstílust tükröző márka, a Kohler több éves globális partnerségi megállapodást kötött.

Az MU a világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sportcsapata.

Fennállásának 140 éve alatt összesen 66 kupát nyert, felépítette a világ egyik vezető sportmárkáját, és ma már az őket követő globális közösség tagjainak száma eléri a 659 milliót.

A Manchester United ikonikus stadionja Forrás: DPPI/ Phil Duncan

A Kohler Co. mintegy 37 ezer alkalmazottat foglalkoztat, világszerte több mint 50 gyártóbázist működtet. Innovatív konyhai és fürdőszobai termékek, motorok és energiatermelő rendszerek, prémium minőségű bútorok és burkolólapok tervezése és előállítása tartozik a profiljai közé. Emellett két olyan üdülőközpontot működtet, amelyek a világ legnépszerűbb ötcsillagos üdülő- és golflétesítményei közé tartoznak. A Kohler Whistling Straits golfpályája lesz a helyszíne a 2020-as Ryder Kupaversenynek is.