Szenzációs szolgáltatással jelentkezett a Penny Market

2018.07.19. 15:01

Egy különleges, a nap 24 órájában, kiszolgáló személyzet nélkül működő automatát helyezett üzembe az áruházlánc.

Az érdi üzletünknél helyezte üzembe Magyarország első PALACKOMAT automatáját, melynek segítségével a nap 24 órájában egyszerűen és kényelmesen van lehetőségük gázpalackot cserélni - írja a magyarországi Penny Market honlapján

Minőségi gáz

A FLAGA Hungária Kft. technológiai újításának segítségével a biztonságos, jó minőségű PB-gáz néhány perc alatt, a nap során bármikor hozzáférhetővé válik, ráadásul ehhez kiszolgáló személyzetre sincs szükség.

Magyarországon ma a háztartások jelentős részében használnak gázpalackokat.

Ezért döntött úgy a vállalat, hogy szeretnének egy gyors, kényelmes és biztonságos módszert kínálni a vásárlóiknak ezek beszerzésére.

IllusztrációForrás: ddp images/AFP/Jens Schlueter

Nem ez az első kezdeményezés, amivel a bevásárláson túlmutatva szeretnék kényelmesebbé tenni a fogyasztók mindennapjait. Eddig 8 budapesti és 4 vidéki üzletükben építettek ki elektromosautó-töltő telepeket, ahol a 22 kW-os töltési teljesítménynek köszönhetően hatszor gyorsabban tölthetők fel az elektromos járművek, mint a háztartásokban dugaszolóaljzat segítségével végzett töltés esetében. 

Szeretnénk, ha a Penny üzletei többet jelentenének vásárlóinknak, mint egy hely, ahova csak bevásárolni járnak."  

Arra törekszünk, hogy a boltjaink köré elhelyezett kényelmi szolgáltatásokkal a lehető legjobban megkönnyítsük mindennapjaikat – mondta Jens-Thilo Krieger ügyvezető igazgató.

A Pennyi Market korábban már töltőállomásokat is telepített egyes áruházainál (illusztráció)Forrás: Pixabay

A szolgáltatások bővítésére lehet számítani

A tervek szerint a PALACKOMAT és az e-töltő hálózatban is folyamatos bővülés várható.

Az idei évben további 13 üzlet mellett, a következő helyszíneken telepítenek gázpalack cseréjére alkalmas készüléket: Kistarcsa, Veszprém, Sárbogárd, Tatabánya, Dunakeszi, Budapest Huszti út, Csongrád, Kecskemét, Baja, Ózd, Paks, Nagykáta, Tiszaföldvár.

E-töltőkből is több lesz: 2019. január 1-ig további 64 áruház parkolójában alakítanak ki töltőállomást. Győrben a Szabadrév utcai üzletnél múlt héten történt meg az újabb e-töltő beüzemelése.