Nem lehet megállítani a Lidlt

Lidl | Lidl buying purchase purchases FOOD budget funds client customer clients customers department store SUPERMARKET superstore Lidl STORE stores price department radius ray SALE sales COMMERCE | achat achats alimentation caisses cliente clientes grand
Lidl super market | Super marché Lidl 15/01/2018
Vágólapra másolva!
A Lidl Magyarország Kft. a múlt héten nyitotta meg a főváros II. kerületében, Máriaremetén a 170. áruházát, és most csütörtökön máris újabb két üzletet avat: Ürömön, illetve Budaörsön.
Vágólapra másolva!

Az ürömi áruház korábban CBA üzletként üzemelt, a budaörsi pedig a Károly király úton nyílik meg.

Az áruházak külső és belső megjelenésüket tekintve mindenben a vállalat sztenderdjeit követik.

Tőzsér Judit, a társaság vállalati kommunikációs vezetője arról tájékoztatta az Origót, hogy a vásárlók kényelmes bevásárlási környezetének megteremtése érdekében modern, átlátható és kényelmes kialakítású, letisztult vonalak és szürkés árnyalatok jellemzik a belső tereket, modern hűtőket alkalmaznak és led-világítástechnikai megoldásokat alakítottak ki. Az ürömi egységben a korábbi üzlet hűtő- és klímarendszerének megtartása mellett új és modern légtechnikai berendezéssel egészítették ki a korábbi hálózatot.

Forrás: BELGA/AFP/Patrick Lefevre

A Lidl Magyarország bízik abban, hogy a vásárlók az áruházak polcain megtalálják majd az ízlésüknek megfelelő árucikkeket. Mindkét áruházban a tőlük megszokott kiváló minőségű termékekkel, többek között helyben sütött pékáruval, változatos és friss zöldség-gyümölcs kínálattal, friss húsokkal, mélyfagyasztott termékekkel, minőségi csokoládékkal, friss virágokkal és non-food termékkínálattal várják vásárlóikat.