Mutatjuk, miben lett jobb a Spar az Auchannál

spar, andrássy út, bolt, áruház
Három üzletet újított meg a Spar
Vágólapra másolva!
Első alkalommal adták át a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat, az elismeréssel az egészséges és biztonságos magyar termékek piacra juttatását ismerik el, amelyet a Spar Magyarország Kft.-nek ítéltek - fogalmazott az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára Tapolcán.
Vágólapra másolva!

Farkas Sándor a négynapos élelmiszerkereskedelmi konferencia második napján megrendezett díjátadó ünnepségen azt hangsúlyozta, hogy a magyar mezőgazdasági termelésben meglévő mintegy 40 százalékos tartalék kiaknázható lenne,

azaz kihasználnák a piaci szereplők közötti együttműködés lehetőségét, valamint megjelenne a gazdálkodásban a digitalizáció, a robotika és a precíziós gazdálkodás.

Ennek eredményeként mintegy 25-30 millió ember számára lenne képes élelmiszert termelni a magyar mezőgazdaság, szemben a mai 15 millióval.

Fontos elismerésben részesült a Spar Forrás: all rights reserved/Molnarzsolt

A Magyar Termék Nonprofit Kft. és a Trade magazin által alapított Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat a Magyar Termék Védjegyhasználó cégeinek szavazatai alapján ítélték oda,

a hazai termékek népszerűsítéséért, értékesítéséért végzett munkáért

- fogalmazott a díjátadó ünnepségen Benedek Eszter, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Mint mondta,

12 üzletlánc vett részt a versenyen.

A Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjjal járó kézzel készített kerámiaszobrot, Karsay Judit munkáját, a Spar Magyarország Kft. érdemelte ki, a második helyezett az Auchan Retail Magyarország Kft., a harmadik a Metro Kereskedelmi Kft. lett.

A rendezvényt hagyományteremtő szándékkal hívták életre, és a jövőben még nagyobb versenyzői aktivitásra számítanak - tette hozzá.