Új szendvicsekkel és több hússal robbant a McDonald’s

McDonalds
A picture taken on January 22, 2014 in Paris, shows the logo of a US fast food restaurant Mac Donald's. Vice-president for finance of McDonald's France Alexis Bourdon reiterated in a statement to the press on January 22, 2014 that the American fast-food giant, suspected of trying to avoid paying taxes on 2.2 billion euros ($3 billion) of income from its 314 French eateries, "pays all of its taxes" on the "totality of its revenue", denying a report of French magazine L'Express. AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD
Vágólapra másolva!
A McDonald's bejelentette, hogy bővítik az étteremlánc reggeli kínálatát. Ez azért is meglepő, mert a cég legutóbb 15 éve változtatott drasztikusan a reggeli felhozatalán.
Vágólapra másolva!

A McDonald's új szendvicsekkel és még több hússal kedveskedik a McReggeli szerelmeseinek az Egyesült Államokban. Érkezik például a Rriple Breakfast Stack, amely valószínűleg a húsimádók kedvence lesz, hiszen háromszor annyi hús van benne, mint egy átlagos mekis szendvicsben.

Illusztráció Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard

Steve Easterbrook, a McDonald's vezérigazgatója elmondta, hogy már rég változtattak a menüsoron, ezért már épp ideje volt egy kis frissítésnek. A legutóbbi komolyabb változtatás a reggelivel kapcsolatban már több mint 15 éve volt, amikor Amerika-szerte bevezették a McGriddle szendvicset.

Azóta a McDonald's riválisai is bemutatták saját reggelijüket, és ezzel jócskán belevágtak a gyorsétterem profitjába.

Easterbrook ezzel kapcsolatban megemlítette, hogy a kiélezett harc miatt a McDonald's piaci részesedése továbbra is folyamatos veszélyben van, sőt, némileg csökken is. A cég reméli, kínálatának frissítésével is megálljt parancsolhat a folyamatnak.