Új taxitársaság indul Budapesten

2018.12.18. 13:03

Új taxiscéget indított egy magánszemély Budapesten, a Taxim tervei szerint a kezdeti ötven autóból álló flottát rövid távon 300 gépjárműből álló parkra bővítik - közölte a cég.

A cég alapítója Gáspár Botond András, a cég neve Taxim Infinity Kft. A vállalkozás 100 millió forintos alaptőkével jött létre.

Az üzleti tervük az, hogy az első évben a piac 10 százalékát, a harmadik évre pedig a piac 35-40 százalékát megszerezzék.

Új taxitársaság járművei jelennek meg Budapest utcáinForrás: Pixabay

Közölték: fontos jellemzője a szolgáltatásnak, hogy

az applikáció által a rendeléskor kalkulált viteldíjnál csak vis major esetén kell többet fizetni.

Ha nem befolyásolhatatlan tényezők játszanak közre a fuvardíj növekedésében, akkor csak az előre ajánlott ár kerül levonásra az utas kártyájáról.

A modern online rendszer mellett a Taximnak lesz hagyományos diszpécserközpontja is, így a konzervatívabb megoldásokat előnyben részesítők vonalas számon is rendelhetnek autókat.Közölték azt is, hogy az utasok elégedettsége miatt a cég vezetői kiemelt fontosságúnak tartják a modern gondolkodású, fiatalos sofőrgárdát, mivel a piacon csak az emberi tényezők és az alkalmazások tesznek igazán különbséget a szolgáltatók között. Mivel a vevőelégedettségért a legtöbbet a volán mögött ülők tehetnek, a Taximnál nagy hangsúlyt fektetnek a kollégák kiválasztására, oktatására és megtartására.