Nagy dobásra készül az IKEA Magyarországon

Ikea
Budapest, 2016. február 7. Az IKEA az első magyarországi áruháza a főváros XIV. kerületében, az Örs vezér terén. A multinacionális bútorkereskedelmi hálózat áruháza 1990. március 21-én nyílt meg a Sugár üzletközpont mellett. MTVA/Bizományosi: Faluldi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
Használtbútor-programot indít idén Magyarországon is az IKEA, a szolgáltatás Csehországban és Szlovákiában már működik.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban az Origo.hu is beszámolt róla, még idén elindíthatja használtbútor-programját az IKEA Magyarországon, de az indulás pontos dátumát majd csak a szolgáltatás bevezetésekor árulja el a cég - írja a Napi.hu.

A lap kitér arra is, hogy a szolgáltatás Csehországban és Szlovákiában már sikerrel fut, az elmúlt egy évben a programmal 4800 terméket értékesített újra a svéd bútoráruházlánc a két országban. A program keretében a cég visszaveszi a megunt vagy nem használt bútorokat, cserébe ajándékutalványt ad, amit le lehet vásárolni.

Az IKEA első magyarországi áruháza a főváros XIV. kerületében, az Örs vezér terén Forrás: MTI/Faluldi Imre

Emellett a Napi.hu információi szerint egyelőre nem nyílik a belvárosban IKEA, bár erről volt már korábban is szó. A cég tájékoztatása szerint egyelőre nincs napirenden pop-up áruház nyitása a fővárosban, idén a már meglévő három áruházára, illetve online szolgáltatásainak fejlesztésére fókuszálnak.