Nevet váltott a Bankráció és ezentúl money.hu néven működik

bankfiók, árfolyamrögzítés, ügyintézők egy felújított zalaegerszegi OTP fiókban
Vágólapra másolva!
Nevet váltott a hazai piacon elsőként megjelenő banki összehasonlító oldal, a BankRáció.hu, a jövőben Money.hu néven működik, és a korábbinál szélesebb körben nyújt pénzügyi megoldásokat.
Vágólapra másolva!

2019. február 19. 9 órától már money.hu néven érhető el az ingatlanhirdetési piacon vezető szerepet betöltő ingatlan.com csoporthoz tartozó BankRáció.hu.

A BankRáció.hu a magyar piacon elsőként jelent meg online hitelkalkulátoraival, amelyek segítségével az érintettek számos bank ajánlatából a legkedvezőbbet választhatják ki.

Emellett a teljes hitelfelvételi folyamatban támogatást nyújt az igényléstől a folyósításig.

"A névváltásra azért volt szükség, mert a money.hu a korábbinál szélesebb szolgáltatási palettával folytatja a működését" - mondta Radimeczky Géza, az ingatlan.com pénzpiaci üzletágának vezetője. A banki termékek kiválasztása jelentős megtakarítást nyújt a lakosságnak: a money.hu becslése szerint

a tavalyi évben az új lakáshitel-felvevők a legkedvezőbb - legalább 1 évig fix kamatozású - konstrukcióval összességében minimum 140-150 milliárd forintot spórolhattak volna meg a teljes futamidő alatt.

A bankokban felvett hitelek közötti optimális választással évi több mint 100 milliárd forintot spórolna meg a lakosság Forrás: MTI/Varga György

A személyi kölcsönöknél szintén 10 milliárdos nagyságrendű megtakarítást jelenthet a lakosságnak a legjobb ajánlat megtalálása.

A money.hu rövid távú célja, hogy a legkedvezőbb, legkockázatmentesebb hitelkonstrukciókat biztosítsa az érintetteknek, emellett a változó kamatozású kölcsönöket törlesztő adósoknak adjon segítséget a kevésbé rizikós konstrukciókra történő váltásban.

Ezeken keresztül pedig hozzájáruljon ahhoz, hogy a magyar piacon a rizikómentesebb hitelek kerüljenek többségbe. Hosszabb távú cél, hogy a több mint 30 bankkal és pénzügyi szolgáltatóval együttműködő money.hu akár teljesen online folyamatokon nyújtson segítséget a legmegfelelőbb hitel vagy pénzügyi megoldás kiválasztásában és végigvitelében.