Új tagja van az OTP Csoportnak

OTP Bank
Budapest, 2017. augusztus 11. Az OTP Bank Kálvin téri fiókjának bejárata. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
Az OTP Csoport tagja, a Monicomp Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonjogot szerzett a 2006-os alapítású EiSYS Számítástechnikai Kft-ben.
Vágólapra másolva!

A 2006-ban alapított EiSYS többek között az OTP Bank adattárház töltési és kiaknázási folyamataival, valamint az adattárházra épülő alkalmazások fejlesztésében vett részt a kezdetek óta.

Az EiSYS Számítástechnikai Kft-t 2019. január 31-től került a Monicomp Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. tulajdonába.

Az EiSYS ügyvezetői feladatait továbbra is dr. Babos Gergely látja el.

Illusztráció Forrás: MTI/Róka László

Az akvizíciót az OTP Csoport agilis transzformációja is indokolta.

Az OTP Csoport adatmenedzsment-stratégiájának célja, hogy a korszerű technikák segítségével megvalósuljon az önkiszolgáló adatfelhasználást támogató működés.

További cél, hogy az agilis működéssel közelebb hozzák az adatmenedzsmenttel foglalkozó informatikai területeket a felhasználó üzleti területekkel.