Tudjuk, hol vásárol vasárnaponként

térkép, vasárnapi zárva tartás, bolt, boltok, vásárlás
Vágólapra másolva!
Nincs otthon tej a reggeli müzlihez vagy tejföl a töltött káposztához, kifogy az elem a távirányítóból, leszakad a csap vagy összebújna a barátnőjével, de nincs óvszer. Ezek vasárnap is megtörténhetnek, de a boltok zárva tartási törvénye miatt, nem lesz olyan egyszerű a megoldás március 15-től.
Vágólapra másolva!

Találtunk Lidlt, CBA-t és Spart is, amelyek nyitva lesznek március 15. után is. Ha a képviselők túlóráznak, akkor nekik sem kell aggódniuk, néhány perc sétatávolságon belül találnak majd nyitva lévő boltot. A legkönnyebb persze élelmiszerboltot és trafikot lesz majd találni, de ha minden kötél szakad, akkor egy konditeremben is lehet energiaszeletet kapni, amivel kihúzhatjuk hétfőig.

A térképen könnyen megtalálhatja az önhöz legközelebb nyitva tartó boltot, ezeket olvasóink küldték be. Az üzlettipusokat különböző színekkel jelöltük, hogy minél könnyebb dolga legyen keresés közben.

Szavazzon!

Tud majd hol vásárolni varárnap is?

Ön is kinyit vasárnap?

Kerüljön fel a térképre! Továbbra is várjuk azoknak a boltoknak a jelentkezését, amelyek ki tudnak nyitni március 15. után is. A jelentkezéshez kattintson ide!