Télköszöntő pihenés és adventi készülődés Zalakaroson

Vágólapra másolva!
Sokszor panaszkodunk, hogy zord a tél, nyár végén hallani sem akarunk sem hidegről, sem hóesésről. Mégis az Adventhez közeledve, megenyhül szívünk, és igenis várjuk az ünnepi hangulatot. Az év vége felé egyre inkább érezzük az egész éves fáradtságot, és még akkor nem is beszéltünk a karácsonyi készülődésről, amely előttünk áll. A közös sütés-főzés, fenyőfadíszítés ugyan nagy öröm, de sokszor csap át egy sietős harcba az idővel, és így feszültebbé válhatunk – pont akkor, amikor relaxálni és pihenni kellene.
Vágólapra másolva!
Forrás: Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa

Egyre többen választják emiatt azt, hogy elutaznak, és wellness-szolgáltatásokba merülve, teendők nélkül ünnepelnek – természetesen meghitt családi körben. És ez nem lehetetlen! A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa ünnepi hangulattal, adventi köntösbe bújt lobbyval, tágas szobákkal és az otthon megszokott kényelemmel várja azokat, akik akár a Karácsonyt, akár valamelyik adventi hétvégét töltenék feltöltődéssel és az ünnepre hangolódással.

Forrás: Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa

Akár egy pihe-puha köntösben átsétálhatnak a hotellel közvetlen összeköttetésben levő Zalakarosi Fürdőbe, ahol a tradícionális gyógyászat mellett wellness- és élményfürdők, szaunaudvar is vár minden élményre vágyó korosztályt. A kicsik kedvükre válogathatnak a kinti és benti gyermekjátszó játékaiból, míg a szülők, nagyszülők egy frissítő masszázs vagy illatos gőzfürdő segítségével relaxálhatnak. Az adventi időszakban a Park Inn és a fürdő különleges ünnepi programokkal várja az egész családot, így a közös karácsonyi készülődés sem marad el. Szülők és gyerekek együtt készíthetnek adventi naptárt, ajtó-, ablak- és karácsonyfadíszt, képeslapot, és sok más ünnepi díszt is. És természetesen Zalakarosra is ellátogat a Mikulás, akit a gyerekek versekkel köszönthetnek.

Forrás: Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa

A kellemes programok után nem szabad kihagyni a zalakarosi adventi vásárt, ahol egészen biztosan mindenkit elvarázsolnak a színes, világító gömbök, a mézeskalács illata, a Bethlehem és a gőzölgő forralt bor, és ahol minden hétvégén a gyerekkórus előadásában csendülnek fel a jól ismert karácsonyi dalok. A Park Inn vendégeit december 25-én Horányi Juli, 26-án Oláh Gergő koncertje is szórakoztatja. Akár az Advent elejét, akár a Karácsonyt vagy épp a Szilvesztert választanád a pihenésre, Zalakarosról egészen biztosan feltöltődve és számtalan élménnyel térsz haza. Az adventi különlegességeken túl színes programkavalkád vár: gyalogos vagy kerékpáros túra, segway, sétarepülés, ököpart és termáltó, állatsimogató, kalandpark, kisvasút, lovarda – maga a csodás természet.

Forrás: Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa

Az igazán aktívan töltött nap után jólesik megpihenni az otthonosan kialakított erkélyes szobában – standard szoba és superior lakosztály is választható -, melyek mindegyikében wifi, egyénileg szabályozható légkondícionálás, LED tévé, minibár és széf található. Az élményekkel feltöltődve nyugodtan készülhetünk a vacsorára, és nincs is más teendőnk, mint átadni magunkat a gasztronómiai élvezeteknek és az ünnepi hangulatnak.

Forrás: Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa

Ünnepi ajánlatok:

Adventi pihenés 15 500 Ft/fő/éj-től

Félpanzióval és Korlátlan belépő a Zalakarosi Fürdőbe

Részletek


Karácsonyi pihenés 24 800 Ft/fő/éj-től

Félpanzióval és Korlátlan belépő a Zalakarosi Fürdőbe

Programok:

• December 25. - Sztárfellépő Horányi Juli
• December 26. - Sztárfellépő Oláh Gergő

Részletek


Szilveszteri éjszakák 24 800 Ft/fő/éj-től

Félpanzióval és Korlátlan belépő a Zalakarosi Fürdőbe

Programok:

• December 30. - Sztárfellépő Kocsis Tibor
• December 31. - Ünnepi gálavacsora (feláras, kötelezően fizetendő) sztárfellépő Nagy Molnár Dávid Bűvész illuzionista, 2 felvonásban, korlátlan pezsgő-, folyóbor-, csapolt sör-, üdítő-, ásványvíz- és kávéfogyasztás, bor és pálinkakóstoló, tűzijáték, szilveszteri buli élőzenével

Részletek