Itt a MultiSIM okos megoldás!

Vágólapra másolva!
A Gemius adatai szerint a mobiltelefonoknak már több, mint fele okostelefon, míg a lakosság negyede használ tabletet. 2020-ra a Cisco adatai szerint a Föld minden egyes lakosa hét netre csatlakozó eszközt, mobilnet-modemet, sporteszközt vagy épp okosórát használ majd.
Vágólapra másolva!
Forrás: Telekom

A Telekom innovatív konstrukciója jelentős könnyebbséget kínál a több eszközt használó ügyfeleknek. A MultiSIM a szolgáltatásba bevont SIM-eket tartalmazó eszközökkel lehetőség van hívások indítására, fogadására és mobilinternetezésre az előfizetés szerinti díjcsomag hang-és adatforgalmi keretéig.

Forrás: Telekom

Már nem kell több mobil előfizetés ahhoz, hogy minden okos eszközben legyen SIM-kártya. Mindegyik eszközhöz lehet saját kártyánk úgy, hogy csak egy díjcsomag havidíját fizetjük, valamint az extra SIM kártyákért egy alacsony kényelmi díjat. Így egyetlen előfizetésbe sűríthető minden okoseszközünk, amelyek önálló SIM-ekkel használhatók. Ez azért is különösen előnyös, mert a magyar piacon már igen nagy csomagok elérhetők. Miért is fizetne elő valaki a tabletje kedvéért egy külön díjcsomagra, amikor az okostelefonjában használt kártyán már előfizetett 15 gigabájt, vagy épp korlátlan mobilnetre?

A MultiSIM szolgáltatás keretében egy előfizetéshez és egy díjcsomaghoz akár több SIM kártya (egyéni előfizető esetén a fő kártyával együtt összesen 3 db, üzleti előfizető esetén 4db) is igényelhető. A későbbiekben a Telekom az igényeknek megfelelően nyitja ki a lehetőséget további SIM kártyák bevonására.

A MultiSIM-ek hamarosan online is igényelhetővé és menedzselhetővé válnak, és az alacsony adatforgalmi igényű eszközökhöz speciális, még költséghatékonyabb konstrukció is rendelkezésre fog állni. A Magyar Telekom továbbá olyan irányban fejleszti tovább a MultiSIM szolgáltatást, hogy azzal a valódi okosotthonok kialakításában támogassa ügyfeleit, a termosztátok, okosmérők és háztartási eszközök hálózatra kötésével.