Lakásbiztosítás kötés az interneten

Vágólapra másolva!
Újabb biztosítás típust lehet kötni az interneten, az ÁB-AEGON lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy a világhálón keresztül kössék meg.
Vágólapra másolva!

Az ÁB-AEGON Általános Biztosító Rt. legújabb lakásbiztosítási konstrukciója Magyarországon egyedülállóként interneten keresztül köthető november 15-től. Az Otthon Biztosítás olyan - gyakran előforduló biztosítási események elleni - védelmet tartalmaz, melyre ügyfeleknek a legnagyobb igényük van. Nem kell azon gondolkodnia az ügyfélnek, hogy milyen veszélynemek ellen biztosítsa vagyonát, az ÁB-AEGON Biztosító egy kész és rendkívül széles körű biztosítási védelmet nyújtó csomagbiztosítást kínál. A biztosítás az épület mellett védi ingóságait és értéktárgyait, sőt még felelősségbiztosítást is tartalmaz.

A gyorsaság sok ügyfelünk számára kulcskérdés lakásbiztosítás kötésnél, ezért az ÁB-AEGON Általános Biztosító Rt. az internetes jelentkezési lap kitöltését követő nap nulladik órájától viseli a kockázatot feltéve, hogy a biztosítási szerződés a szabályzat szerint létrejön.

A szolgáltatás minősége mellett mind nagyobb hangsúlyt kap a biztonság, mely a pénzügyi háttér biztonsága mellett az ügyfél adatainak biztonságát is jelenti. Az ügyféladatok kezelése 128 bites SSL kódolással titkosított csatornán folyik. Ennek a nemzetközileg is bevált megoldásnak köszönhetően az adatok internetes továbbítása legalább olyan biztonságos, mint az adatok telefonon vagy postai úton történő megadása.

(Üzleti Negyed)

Ajánlat: