A Klub Petrol kutaké lehet a jövő

Vágólapra másolva!
Magyarország területén jelenleg 25 kúttal rendelkezik az Autóklub Klub Petrol hálózata. A kutak arról híresek, hogy az üzemanyagot a mindenkori kiskereskedelmi árnál 10 forinttal olcsóbban adják. Ez az üzleti hozzáállás könnyen eredményezheti azt, hogy a nagy olajtársaságok piaca veszélybe kerül.
Vágólapra másolva!

A Klub Petrol jelenleg 25 kúttal rendelkezik (a cég az első kútját idén januárban nyitotta meg), és népszerűségét alacsony üzemanyagárainak köszönheti. A hálózat benzinkútjai ugyanis 10 forinttal olcsóbban adják a 95-ös oktánszámú benzint és a gázolajat, mint a Mol mindenkori kiskereskedelmi árai.

A tankoláshoz mindössze egy Klub Petrol kártyára van szükség, mely egy évig érvényes, és aminek "pártolói tagdíja" 1500 forint. Tehergépkocsik évi 3000 forint ellenében tankolhatnak a hálózat kútjainál.

A jelenlegi kutak mellé még tíz megnyitását tervezi a Klub Petrol idén. A tervek szerint a kutak száma másfél év múlva elérheti a nyolcvanat. A cég leginkább már meglévő kutakkal szerződik - mondta el az Üzleti Negyed kérdésére Berényi András, a vállalat ügyvezető igazgatója. A hálózat az adott körzetben a fogyasztóképes kereslet legnagyobb részét birtokolja. A forgalom jelentős részét a vetélytársaktól veszik el - tette még hozzá Berényi.

(Üzleti Negyed)

Ajánlat:

Magyar Autóklub

Korábban:

Miskolcon is megnyílt a Klub Petrol töltőállomás
(2001. március 21.)

Újabb két Klub Petrol benzinkút
(2001. február 5.)