Ismét benzinár-csökkentés

Vágólapra másolva!
A Mol Rt. hétfőn bejelentette, hogy november 21-én, szerdán 0 órától literenként 4 forinttal csökkenti a motorbenzin és a gázolaj fogyasztói árát. Az újabb csökkentést a nemzetközi kőolajpiacokon folytatódó jegyzésár-változások indokolták. Az autógáz ára most sem változik.
Vágólapra másolva!

A nemzetközi kőolajpiacokon folytatódó jegyzésár-változásokra reagálva a Mol Rt. november 21-én, szerdán 0 órától literenként egyaránt további 4 forinttal csökkenti a motorbenzin és a gázolaj fogyasztói árát. Ezzel az intézkedéssel a motorbenzin ára is 200 forint alá esik. Az autógáz ára nem változik.

A legutóbbi napokban folytatódott az üzemanyagok nemzetközi piaci árcsökkenése, aminek fő oka a fogyasztás mérséklődése és a készletek növekedése. Fenti árintézkedéseivel a Mol Rt. ezeket a tendenciákat követi.

A jegyzésárakban rövidtávon is jelentős elmozdulások történhetnek. A Mol Rt. továbbra is szorosan figyelemmel követi a nemzetközi kőolajpiaci árak alakulását, és ezek értékelése alapján indokolt esetben a hazai árakat is módosítja.

A nagykereskedelmi árak mostani csökkenése következtében a 2001. november 21-én 0 órától érvényes fogyasztói árak az alábbiak:

EN 91 ólmozatlan benzin 198,50 Ft/l

EN 91 keverék benzin 201,50 Ft/l

ESZ 95 ólmozatlan benzin 201,50 Ft/l

ESZ 98 ólmozatlan benzin 210,50 Ft/l

Diesel gázolaj 195,00 Ft/l

Autógáz 130,00 Ft/l

Az egyes Mol-töltőállomások, illetve a más olajtársaságok által alkalmazott kútárak a Mol listaártól eltérhetnek.

(Üzleti Negyed)

Ajánlat:

Mol Rt.