Távozik Zdeborsky György a CIB Bank éléről

Vágólapra másolva!
Zdeborsky György, a CIB Bank Rt. elnök-vezérigazgatója nem újítja meg 2002. március végén lejáró igazgatósági tagságát. A bank közleménye szerint Zdeborsky azzal indokolta elhatározását, hogy tizenhárom éve tartó vezérigazgatói tevékenységét követően kevésbé kötött szakmai munkában hasznosítja majd több évtizedes tapasztalatait.
Vágólapra másolva!

A CIB Bank Rt. olasz tulajdonosa, az IntesaBci vezetői megértéssel fogadják Zdeborsky György elhatározását, és kifejezésre juttatják elismerésüket a magyar bankrendszer kiemelkedő egyéniségének rendkívül eredményes tevékenységéért, továbbá felkérik, hogy utódjának belépéséig lássa el teendőit. Az olasz bank keresi a kölcsönösen megfelelő további együttműködés lehetőségeit.

A bank közleményében továbbá az áll: Zdeborsky György 1989 óta végzett vezérigazgatói munkájával a CIB-et "exkluzív" kisbankból Magyarország egyik vezető, univerzális bankjává alakította át úgy, hogy mindvégig kiváló szolgáltatást biztosított az ügyfeleknek, és egyben a bank magas hozamot nyújtott a mindenkori tulajdonosoknak.

(MTI)

Ajánlat:

CIB Bank